[POZIV NA PRIJAVU] Radionica vizualnog pripovijedanja sa Stratisom Vogiatzisom


Radionica vizualnog pripovjedanja sa Stratisom Vogiatzisom

Muzej Staroga Grada u suradnji s Proja.org/MED Land projektom i Stratisom Vogiatzisom sa zadovoljstvom objavljuje poziv za prijave za radionicu vizualnog pripovijedanja kroz medij fotografije i filma. Radionica je namijenjena fotografima i redateljima s razumijevanjem vizualne prakse, koji su zainteresirani za kreativno pripovijedanje i žele napredovati u mediju koji koriste.

Sa sjedištem u Muzeju Staroga Grada na otoku Hvaru, radionica će od 27. do 30. ožujka 2018. okupiti do dvanaest zainteresiranih sudionika u četverodnevni intenzivni participativni proces učenja i vježbe.

Na ovoj radionici sudionici će imati priliku inicirati se u svijetu vizualnog pripovijedanja kroz medij fotografije i filma. Sudionici će naučiti i vježbati kako napraviti istraživanje, kako dokumentirati i pripovijedati priču, kako urediti svoju priču i na kraju je prezentirati. Svrha ove radionice je pomoći sudionicima u pronalaženju vlastitog oblika osobnog izražavanja i pomaknuti granice konvencionalnog pripovijedanja upotrebom različitih oblika i tehnika u fotografiji i videu.

Radionicu će voditi Stratis Vogiatzis, fotograf, filmaš i antropolog. Radio je u više od 30 zemalja na zadacima i kreativnim projektima kao fotograf i redatelj. Objavio je nekoliko knjiga i redovito izlaže diljem svijeta.

Pokrenuo je Caravan Project, dugoročni put oko Grčke koji ima za cilj dokumentirati i otkriti nadahnjujuće, osobne priče.


Rok za prijavu sudjelovanja je 12. ožujka 2018.

Prijave se šalju e-poštom na email hidden i email hidden with the subject line Application: Visual Storytelling workshop.

Detaljne informacije o prijavi, cijenama, smještaju i dr. možete preuzeti u PDF formatu ovdje


Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte!

PODIJELI