Podržite nas


Podržite Muzej Staroga Grada

Individualna podrška

Pojedinačne donacije izuzetna su podrška radu Muzeja Staroga Grada. Na taj način nam pomažete realizirati naše projekte prikupljanja, čuvanja, izlaganja i širenja znanja o dugoj povijesti našega grada i otoka.

Jednokratne donacije možete uplatiti na račun Muzeja:
OTP banka Hrvatska d.d., Split
IBAN: HR6524070001100567479
SWIFT/BIC: OTPVHR2X

Pokrovitelji i partneri

Podržite rad Muzeja Staroga Grada kao pokrovitelji ili korporativni partneri. Doprinesite očuvanju, izlaganju i širenju znanja i ostvarite svoje filantropske i poslovne ciljeve prema načelima društvene odgovornosti. Pomozite nam u ostvarivanju naših dugoročnih projekata kao što su: obnova palače Biankini, digitalizacija muzejske arhive, digitalizacija matičnih knjiga, proširenje i osuvremenjivanje stalnog postava, uređenje arheološkog parka Faros itd. Za više detalja molimo kontaktirajte nas e-poštom na info@msg.hr ili telefonom na 021/766324.

Iznajmljivanje muzejskog prostora za društvene događaje

Palača Biankini može biti sjajan prostor za održavanja različitih društvenih događaja kao što su koncerti, promocije, predavanja, degustacije, konferencije za medije, vjenčanja i sl. Za više detalja o mogućnostima iznajmljivanja muzejskog prostora, kontaktirajte nas e-poštom na info@msg.hr ili telefonom na 021/766324.

Donacija predmeta

Doniranje predmeta za muzejske zbirke uvijek je bio jedan od najvažnijih načina na koji muzeji obogaćuju svoje zbirke, a Muzej Staroga Grada nije izuzetak. Ako ste u posjedu jednog ili više predmeta koje biste željeli pokloniti Muzeju, kontaktiraje nas e-poštom na info@msg.hr ili telefonom na 021/766324.

Zahvaljujemo Vam na podržavanju Muzeja Staroga Grada!