[POZIV NA PRIJAVU] Od 3D do 2D / fotografska radionica s Bojanom Breceljem


Fotografska radionica s Bojanom Breceljem

Muzej Staroga Grada u suradnji s Proja.org/MED Land projektom i Bojanom Breceljem sa zadovoljstvom objavljuje poziv za prijave za četverodnevnu fotografsku radionicu.

Sa sjedištem u Muzeju Staroga Grada na otoku Hvaru, radionica će od 28. do 31. ožujka 2018. okupiti do dvanaest zainteresiranih sudionika koji će imati priliku doživjeti pješačke ture (s vodstvom ili samostalno) po starim putovima oko Starog Grada i Starogradskog polja, kao i pojedinačni rad na fotografiji.

Radionica tematizira kako se naša 3D percepcija pretvara u 2D polje fotografije i otvorena je svima koji su zainteresirani za napredovanje u fotografiji. Rad na fotografiji biti će prilagođen svakom sudioniku, kao i tempo rada, koji će uglavnom biti koncipiran u obliku dijaloga s mentorom.

Radionicu će voditi Bojan Brecelj, priznati profesionalni fotograf, umjetnik i novinar koji plovi Mediteranom od djetinjstva. Njegovo iskustvo dolazi od sudjelovanja u brojnim novinarskim i umjetničkim projektima i timovima, kao i iz vlastitih projekata. Radio je na različitim područjima vizualne komunikacije – grafički dizajn, scenografija, multi-vision projekti, video produkcija i konceptualni rad, ali većinom se bavi dokumentarnom i eksperimentalnom fotografijom.

Osnovao je Proja.org čiji je temeljni koncept oblikovanje i pokretanje ideja kao okruženja “otvorenog koda”. Trenutačno je zaokupljen MED Land projektom koji istražuje identitet i karizmu mediteranskih otoka, predstavlja njihove potencijale, obrasce opstanka, kreativnost i društvenu toleranciju.


Rok za prijavu sudjelovanja je 12. ožujka 2018.

Prijave se šalju e-poštom na email hidden i email hidden s naslovom Prijava: 3D-2D foto radionica.

Detaljne informacije o radionici, kako se prijaviti, cijenama, smještaju i dr. možete preuzeti u PDF formatu ovdje


Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte!

PODIJELI