[OBAVIJEST] Početak rada Muzeja za posjetitelje po posebnim mjerama


Dragi prijatelji i posjetitelji,

zaključkom Vlade RH o mjerama za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19, usvojenog na sjednici održanoj 23. travnja 2020., predviđeno je da se od 27. travnja 2020. ponovo otvore za javnost muzeji i galerije.

U skladu s tom odlukom, kao i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), Ministarstvo kulture objavilo je Smjernice za normalizaciju rada muzeja i galerija prema kojima Vas obavještavamo kako će se u prostorijama Muzeja Staroga Grada osigurati fizički razmak među osobama i smanjiti bliski kontakt s djelatnicima, te omogućiti dezinfekcija ruku posjetiteljima na ulasku u Muzej.

Nadalje, zbog smanjenja fizičkog kontakta u Muzeju može uz djelatnike istovremeno boraviti maksimalno 5 osoba, a potom će se omogućiti ulazak tek kad jedna od osoba izađe. Do daljnjega su onemogućene grupne posjete i stručna vodstva po muzeju.

Za vrijeme trajanja ovih posebnih mjera vezanih za zaštitu od zaraze koronavirusom Muzej će biti otvoren za posjetitelje svakim radnim danom od 10 do 13 sati po najavi, putem telefona na 021 766 324 ili putem e-pošte na info@msg.hr.

Hvala Vam na razumijevanju i oprezu, a mi se nadamo da ćemo uskoro bez prepreka moći otvoriti naša vrata!

 

 

Odluka o otvaranju Muzeja za posjetitelje za trajanja mjera za zaštitu od širenja zaraze COVID-19

PODIJELI